En normal læge fortalte mig, at det i Europa, det vil sige No-Shpa, længe har været forbudt, ligesom Terzhinan-lys og meget mere. Vi ordineres næsten alt, hvad der ikke har været brugt i udlandet i lang tid på grund af truslen mod helbredet og ikke så normal i nogle tilfælde postpartumudvikling af fosteret. Min søster fik ordineret et lægemiddel, jeg kan ikke huske navnet, de sagde, at alle tog det, alt var normalt. Og så skreg barnet indtil 6 måneder, nervøs, kolik, tone, kom til klinikken, og de siger, ja, så hvad du vil, du drak det, og du vil have barnet til at være roligt. Hovedspørgsmålet, nogen advarede hende om konsekvenserne.

Og piger, skriv ikke vrøvl, hvordan et øjeblikkeligt stof som No-Shpa kan være sikkert ?? Det er en potent medicin. Hvis der ikke er nogen udvej, så accepter, men skriv ikke vrøvl om dens uskadelighed.

Læs dette (ikke min):
Om skaden ved no-shpy.
No-shpa har en overvældende effekt på udviklingen af ​​talecentret, denne gang.
To - no-shpa fører til kredsløbsproblemer hos barnet (efter fødslen).
(læser du engelsk?) her er alle linkene.
http://www.livejournal.com/community/ru_perinatal/.

Nå, plus - no-shpa er forbudt til brug i Vesteuropa.

Derudover (det er nødvendigt at kigge efter dette, jeg har nu ingen direkte links) bruger brugen af ​​no-shpa under graviditet ofte til problemer under fødslen - behovet for stimulering, for eksempel.
Skaden ved det er meget større end fordelen. Der er sikrere midler, for eksempel den samme papaverin.

Om no-shpa til gravide kvinder

Brugerkommentarer

Så ved ultralyd kan du kontrollere nakken, hvis den er i god stand, hvorfor så ikke tage en pille?
Jeg fik at vide, hvordan jeg ville føle en tone - at lægge mig ned og ligge et par minutter. Nå, eller sidde komfortabelt og slappe helt af. Hvis det ikke virker, skal du tage en no-shpa pille. Hvis det ikke går væk efter no-shpa, skal du indsætte et papaverin-lys. Men det hjælper mig normalt bare at lægge mig.

Jeg fik også lov, men ikke ofte. Vær forsigtig med eventuelle piller

Forresten, om det faktum at du ikke kan drikke det på et senere tidspunkt, er dette reglen! Du kan kun stikke af en eller anden grund

begge Bs er altid med mig... fra tonen... og nu vil det være fuldt 38 uger, sagde lægen at forberede nakken til fødsel

Før fødslen, ja, og i længere perioder også. Men jeg husker, at jeg på 22-24 uger på daghospitalet endda blev injiceret intramuskulært, for at være ærlig kan jeg ikke huske nøjagtigt for hvad, så en brøkdel af tonen og derefter fra noget andet. Jeg havde bare for meget sygeorlov til graviditet.

No-shpa under graviditet

Til siden

Alle begivenheder er neutrale, og kun vi med vores følelser farve dem.

Børn:
søn Andryushenka-03.12.2009 søn Dimasya-11.07.2017

Status: Offline

Børn:
datter Lizush 16.06.09. datter Olesya 05.11.10.

Status: Offline

Børn:
døtre Rad og Varvara

Status: Offline

Og når jeg læser rådet "drik ikke but-shpu, fordi det er skadeligt" - forstår jeg, at den fremtidige mor ikke stod over for truslen om afbrydelse, og hvilken slags smerte tonen kan give

Der er mange psykos i denne verden, hver tredje i verden er skør, TAL TIL MIG STILT, måske er jeg en af ​​dem
Strikkede tasker og andre behagelige forskelle for dig

Børn:
Darianka 1.06.2009

Status: Offline

Lægen fortalte mig, at jeg kun skulle drikke no-shpu, forudsat at der overholdes absolut hvile. det har tendens til at slappe af ikke kun livmoderen, men også livmoderhalsen.

Misforstå ikke, jeg vil under alle omstændigheder ikke sige, at no-shpa er et absolut harmløst stof under graviditeten. Dette er stadig et lægemiddel, der har sin egen dosis og ordineres i visse tilfælde. Jeg tror ikke, at en kompetent læge ordinerer det til en patient med en inkompetent livmoderhals i tilfælde af trussel. i min første besked mente jeg kun, at i tilfælde af et valg mellem tone og pille er tone meget farligere og først og fremmest for babyen. og ideelt set er det naturligvis bedre at ikke drikke nogen piller under graviditeten (kan alle prale af "ekstraordinært" helbred?), kun spise "naturlige" produkter og helst uden GMO'er (er der mange sådanne delikatesser nu?), tilbringe meget tid i den friske luft (hvorfor man undrer sig over, arbejder vi på indelukkede kontorer og sidder ved computere?))

På et af foraene skrev pigen om no-shpy. Hun kender en kvinde, en neonatolog, doktor skat. videnskaber.
Citat: "Så hun hævder, at der ikke kun kan tages shpu under graviditet i ekstreme tilfælde med svær smerte, og under ingen omstændigheder bør det tages regelmæssigt. At det kan have en meget skadelig virkning på barnets motoriske udvikling. Hun forsvarede endda sin afhandling om dette emne."

Jeg er helt enig i, at det er nødvendigt at drikke det, hvis det er nødvendigt og omhyggeligt, og ikke sluge af håndfulde, så at sige "til fremtidig brug")).

Det er hvad jeg læser! Kast ikke sten på mig, som du købte, som du solgte til. Jeg ser meget på LCD'et at ordinere dette lægemiddel. Min læge fortalte mig, at jeg ikke skulle drikke det. Jeg lagde mere end en gang på konservering, og heller ingen steder blev jeg tildelt nogen shpu.

Antispasmodic agent No-shpa - gennemgang

No-shpa under graviditet, erfaring med brug.

Sandsynligvis har alle kendt stoffet No-shpa i lang tid. Min erfaring med at bruge dette lægemiddel før graviditet, som et antispasmodikum, endte i en komplet No-shpa-fiasko. For smerter under kritiske dage hjalp hun ikke, fra ordet overhovedet. Det kan også være en bestanddel af en lytisk blanding for hurtigst muligt at sænke et barns temperatur. Generelt kunne dette stof i mit medicinskab kun vises ved et uheld.

Og nu, da jeg blev gravid, forsøgte jeg heller ikke at bruge No-shpa på trods af lægenes anbefalinger. I løbet af min graviditet blev jeg forfulgt af en uendelig tone, som senere blev til Brexwick-Higgs sammentrækninger og søvnløse nætter. Oplysninger på Internettet om no-shpa med tonus glædede mig ikke meget, det kan føre til for tidlig fødsel, fordi det bidrager til blødgøring af livmoderhalsen. Generelt tog jeg papaverin, derefter metacin og led. Og på 36 uger, en anden søvnløs nat, der sad med en sten mave, tog jeg no-shpa og tænkte, at det alligevel ikke bliver værre. Og, OH MIRACLE! Efter 20 minutter forsvandt maven, men jeg besluttede, at det sandsynligvis var tilfældigt. Endnu en uge gik, og smerterne gentog sig, jeg tog no-shpa lidt mere selvsikkert. 20 minutter og smerten var væk! Det viste sig, at det er for gravide kvinder, at dette middel er en frelse. Selvfølgelig skal du ikke blive båret af det, men i en nødsituation er det for mig simpelthen blevet uerstatteligt. Jeg ville være glad, hvis denne anmeldelse hjælper piger, der befinder sig i en lignende situation. Jeg skriver denne anmeldelse, fordi jeg selv ikke har fundet noget lignende. Og stol på lægerne)

Men shpa i tidlige graviditetsanmeldelser

Spørgsmål og svar til artiklen:

Hej))) der er ingen forsinkelse endnu, ja, tre tests viste svage striber, der var stimulering af ægløsning) lægen sagde kun at komme til en aftale efter 1,5 uger, da perioden er meget lille... Jeg drikker Femibion. Bekymret for at mavesmerter og spasmolytiske smerter i underlivet, med udflåd er alt i orden. Er der nogen grund til at bekymre sig? Første graviditet og længe ventede.

Hej. Ved smerter i underlivet skal du tage no-shpu eller en anden antispasmodic. Men hvis blodudledningen også øges (i det mindste en smule og ikke længe) - straks til lægen.

God eftermiddag. Jeg er 36 uger gravid. Jeg besluttede på en eller anden måde at lave en håndmaske (honning + vegetabilsk olie), holdt den i en halv time og vasket den af. Jeg ved ikke, måske tjente det, om morgenen vågnede næsen, mit ansigt svulmede op på gulvet, forfærdelige poser, og leddene på mine hænder begyndte at gøre ondt, og mine fingre var meget hævede. Dette har foregået i en uge med periodisk hævelse..

Hej. Hvad er essensen af ​​spørgsmålet for mig?

Hej. Jeg kan ikke gå til en læge nu (jeg er i et fremmed land). Jeg er 19 uger og 4 dage gravid. Fra uge 17, konstant stærk tone. Jeg tager duphaston. Og i dag er tonen steget så meget, at jeg ikke kan gå. I hvilke doser og i hvor mange dage kan jeg tage no-shpa? Jeg kan kun gå til lægen efter 3 uger. tak for svaret.

Hej. Tag i henhold til instruktionerne, mens tonen plager.

Hej. Graviditet 16 uger, lav placentation, blokeret svælget. Der var onani, efter at underlivet gør ondt under bevægelser, det gør ikke ondt i hvile. Udledningen er rigelig hvid. Jeg drak 2 no-shpa piller, det slapper lidt af, men ikke helt. Hvad skal jeg gøre? Kør til lægen, eller er det normalt?

Hej. Generelt skal du med placenta previa afstå fra enhver orgasme (ikke penetration i sig selv er forbudt, men enhver stærk ophidselse og orgasme!).
Det er værd at kontakte en læge for i det mindste at afvise truslen om et sammenbrud (trods alt med en central placenta-afbrydelse bløder det muligvis ikke). Men sandsynligvis gør det ondt i livmoderens runde ledbånd på grund af deres overbelastning, og efter et stykke tid vil alt gå væk.

Hej. I går aftes begyndte underlivet at gøre ondt (uge 29) i skamområdet. Smerter i smerter. I dag er ikke gået. Jeg drak noshpa 2 tabletter, det hjalp ikke. Der er ingen udledning. Smerten forsvinder ikke selv i hvile. Hvad skal man gøre?

God aften, kontakt venligst, 12 uger efter screening, blødning opstod, lå på konservering, dryppede tranexam og injicerede etamsylat, lige nu begyndte 16 uger brun udflåd, ultralyd retrochorial hæmatom, også drypdråber tranexam og magnesia hver anden dag, injektioner af noshpa 2 gange en dag om morgenen og om aftenen tager jeg morgen, Duphaston og vitrum, kan et hæmatom komme ud med sådanne sekreter?

Hej. Jeg har 5 uger. Den foregående graviditet (2 måneder siden) sluttede i spontant abort. Nu føler jeg tonen. Se først læge efter 4 dage. Fortæl mig, om det er muligt at drikke Drotavkrin 2t. 3 gange. Og papaverine til natten? tak.

Hej. Graviditet er det andet, efter ex, uge ​​22, ofte gør underlivet ondt og giver i lænden, det kan være smerter fra sømmen, er det muligt at injicere noshpa nogle gange, papaverin forsvinder ikke meget

God aften! Jeg har 22 uger, de sidste 2 dage gør det ondt i bunden af ​​højre side, i området med højre æggestok. Jeg havde en cyste der før, eller er der stadig, men det ses ikke ved ultralyd. Generelt er smerterne meget velkendte. Generelt gør siden ondt, på grund af dette stiger livmodertonen, jeg drak byrden, reaktionen var nul. Det er lørdag nu, og jeg vil først se en læge på mandag. Har no-shpa en kumulativ virkning? Måske endnu en drink? Kirurgen udelukkede blindtarmsbetændelse, cysten er ikke synlig, hvad der kan skade så meget der (træk)?

Hej til den kommende dig! Jeg har en periode på 15-16 uger. Engang var der blodig udledning. Ingen smerte. Jeg drak 1 tablet og papaverin i endetarmen. Jeg er meget bekymret. Dette er min trussel ?

Hej, er det muligt at tage noshpa efter 34 uger med en cervikal længde på 21 cm?

Hej, er det muligt at tage noshpa efter 34 uger med en cervikal længde på 21 mm?

Hej, måske er spørgsmålet uden for emnet? 36 ugers tandpine. Kan jeg bruge 2 tabletter drotaverin? tak

Hej ! Graviditet 5-6 fødselsuge! Var i receptionen den 9. der var en udledning af St. sendt til ultralyd! Gravid. Bekræftet! De sagde at drikke no-shpu 3rpo 2 stk + popaverin stearinlys! Så indtil 13, den ringe udledning dukkede op flere gange! Lægen sagde, at du kan tilføje Duphaston 2p om dagen! 14 tilføjet om aftenen! Bed popaverine og noshpa om at fortsætte med at drikke eller noshpu, hvis der vises trækkende fornemmelser

Hej! I dag var jeg på screeningen, de sagde, at fosteret stadig er lille, ultralyd sætter en periode på 10-11 uger... selvom det skulle være 11-12. Hvad kan være årsagen til manglende tilfældighed med hensyn til tid? tak !

Hej, jeg har 13 uger. Helvedesmerter i underlivet. Jeg kan ikke engang bevæge mig. Er det muligt at tage en noshpu eller et andet lignende stof? Giv råd

God aften? Om morgenen gør den højre side inde i kinden ondt, tagdækning tand eller bihulebetændelse. Hvad kan du tage efter 24 ugers graviditet?

Hej 23 uger gravid, der er sjældne smerter nede i maven. I går var jeg hos lægen, sagde, at tonen i livmoderen og ordinerede papaverine suppositorier og noshpu3r om dagen. Nå, hvordan man tager dem, ved jeg ikke, jeg sagde ikke (((fortæl mig venligst, kan du drikke et noshpunt under graviditeten)? ?

Jeg har min første graviditet,
Jeg er meget bekymret for babyen.

Ser virkelig frem til svaret

God aften! Papaverine suppositorier placeres rektalt (i endetarmen), et suppositorium om natten. Nosh pu tages for at lindre tonen, en tablet tre gange om dagen, som lægen beordrede. Held og lykke.

Jeg ville også spørge, er det ikke skadeligt at drikke en byrde? Jeg ved ikke at tage medicin under graviditeten

No-shpu kan tages på ethvert stadium af graviditeten, her på siden er der en artikel om det, du kan læse det, alt er skrevet i detaljer der.

Hej igen) Jeg accepterer som du sagde noshpaen og satte lys om natten, i dag er dag 3, og hvor mange dage mere skal jeg tage? Det ser ud til, at tonen stadig er der, jeg kan ikke komme igennem til min læge, men til en aftale kun en uge senere ((

Og selv efter en tur i dag, gjorde min underliv ondt

Hej! Ledbånd kan gøre ondt i underlivet, fordi alt strækkes og vokser der, men du må hellere kontakte din læge, så hun kan forklare alt for dig. Og noshpa kan tages, indtil tonen er gået.

God dag. Jeg har 28 uger. Lav placentation og hæmodynamiske lidelser 1a. Barnet bevæger sig meget aktivt, men alligevel stivner maven med jævne mellemrum, og der opstår smerter i underlivet... hun var hos lægen i går, hun følte en præsentation af hovedet, jeg følte ikke smerter under undersøgelsen.

Hej. Jeg har allerede 3 dages smerter i højre side, og det giver på ryggen. Kan jeg drikke, men shpu? Jeg har en periode på 18 uger. 3 d

God aften. Jeg var meget nervøs på arbejde. Jeg har 24 uger. Nu trækker min underliv. Typisk en tilstand af tone. Jeg drak noshpa 2 tabletter og satte et papaverinelys på. Jeg ville vide, at jeg gjorde alt rigtigt? Og hvad der ellers skal gøres?

god eftermiddag.
Fortæl mig, tak, jeg donerede blod til hCG, analysen viste 2 uger til fosteret. Jeg havde planlagt en togtur med en varighed på 4 timer den ene vej og samme dag den anden. Min mave trækker regelmæssigt. Jeg gik ikke til lægen, fordi jeg forstår, at det stadig er tidligt. Selvfølgelig er jeg bange for at selvmedicinere, men måske under turen kan jeg drikke no-shpu ?

Hej b 36 uger og 5 dage. Maven bliver til sten, graviditet 1. Jeg vil gerne føde tidligere. Jeg hørte, hvis du drikker, men shpu, så kan du føde på forhånd. Uzi er 2 uger før tidsplanen.

Hej b 36 uger og 5 dage. Maven bliver ofte til sten, især om natten, graviditet 1. Jeg vil gerne føde tidligere. Jeg hørte, hvis du drikker, men shpu, så kan du føde på forhånd. Uzi er 2 uger før planen.

Hej. Graviditet 16 uger I går var jeg meget nervøs, og dramatiske smerter dukkede op i underlivet og op til navlen. Hun tog ikke noget, smerterne fortsatte indtil aftenen, om morgenen dukkede de op igen, smerterne var ikke stærke, men ikke behagelige. Jeg gik til boligkomplekset, de sagde, at det var nødvendigt at ringe til en ambulance og ikke gå til dem, til sidst accepterede de det ikke (jeg ventede i kø i halvanden time) Hun gik og tog 2 piller uden shpa. Gjorde jeg det rigtige?

Hej. Det faktum, at de drak no-shpu er korrekt. Men det ville være rart at have en ultralydsscanning. Lav placentation, placenta previa, abruption - det er det, der kan forårsage smerte (dette er i værste fald), og for at berolige disse byaki ville det være godt at udelukke brug af ultralyd. Hvis en ultralydsscanning viser, at alt er normalt med moderkagen, kan sådan smerte være forårsaget af livmodervækst, tarmkolik osv..

God eftermiddag. Termin 5 uger. Bekymret for tonus ordinerede lægen magnesium, valerian og no-shpu 2-fanen. 2 gange om dagen, maksimalt 6 faner. (Jeg drikker sporadisk, nogle gange mindre). Trækker regelmæssigt maven. Kan du fortælle mig, hvor længe du kan drikke no-shpa på dette tidspunkt? Se kun en læge på onsdag.

Hej. Men jeg drikker, mens der er en tone. Hvis tonen ikke generer i 4-5 dage, annulleres no-shpu, og hvis den genoptages, begynder de at drikke igen.

Hej! 23 uger gravid. Livmoderhalsen er kort (34 mm) ifølge den sidste ultralydsscanning efter 21 uger, og lægerne siger, at den er blød. Ofte bliver underlivet stenet, men gør ikke ondt. Oftest er det når jeg ligger på sengen, og min mave spændes. Er det muligt at tage no-shpa på samme tid, vil det blødgøre livmoderhalsen endnu mere? tak for svaret.

Hej! På din periode er det muligt, det blødgør ikke.

Hej! Graviditet 39-40 uger. Før det bemærkede jeg, at slimhindeproppen var flyttet væk i ca. 2 uger. tilbage. Men i dag har noget igen vist sig som før. Ryg, nedre ryg, underliv er meget ømme og maven har været stiv hele dagen. Kan jeg tage en drink no-shpu?

Hej! Det kan være fødsel. Det er bedre at holde styr på, om smerten er cyklisk. Hvis de stopper og derefter dukker op igen, er det sammentrækninger.

God aften! Jeg har 14 uger, og det gør meget ondt i nederste venstre del af maven, og de skrev mig no-shpu. Hvor mange tabletter kan du tage, og hvad mg pr. Dag?

Hej! Alt dette er angivet i instruktionerne og i artiklen - undersøgelse.

God dag! Hjælp mig med at forstå, hvornår var den maksimale sandsynlighed for undfangelse. Den sidste menstruation var 23.5.2017. Cyklussen var altid konstant fra start til start på 24 dage og varede 6 dage. Men den sidste menstruation (05/23/2017) kom med en lille forsinkelse, og fra start til begyndelse var den måned 28 dage. PA var regelmæssig fra 05/29/2017 - 06/02/2017 inklusive. Derefter en pause og den næste PA om natten fra 06/07/2017 til 06/08/2017. Den første test blev udført den 15.06.2017 om aftenen og viste en næsten usynlig spøgelsesstribe. En anden test den næste dag om eftermiddagen viste en mere synlig anden linje. Hvis graviditet kom fra den 7. til den 8., kunne testen udført den 15.06 fange hende?

God eftermiddag! Fortæl mig det venligst. Min periode er 36,3 ugers graviditet. For en uge siden begyndte maven at blive følelsesløs uden smerter meget ofte, når man kom ud af sengen, vendte sig eller. Så giver han slip. Jeg drikker noshpa 2 tabletter om dagen, der er ingen særlig effekt. Og maven blev på en eller anden måde mindre. Dette er en tone og et tegn på mangel på vand. Eller er det normen?

God eftermiddag ! Fortæl mig det venligst. Jeg havde allerede 29 uger 3 gange på konservering med tone og en forkortet hals, de satte en passager (truslen om for tidligt) satte en ginipral på hospitalet, 10 dage lå der og lod gå hjem en uge senere igen sangen. Mave sten... Jeg drikker til tryllekunstner b6 og papaverine hjælper ikke.. allerede mentalt træt... hvad skal jeg gøre. Jeg ligger allerede som en grøntsag

God eftermiddag ! Fortæl mig det venligst. Jeg havde allerede 29 uger 3 gange på konservering med tone og med en forkortet nakke satte de en passager (truslen om for tidlig) en ginipral på hospitalet, 10 dage lå der og lod gå hjem en uge senere igen sangen. Mave sten... Jeg drikker til tryllekunstner b6 og papaverine hjælper ikke.. allerede mentalt træt... hvad skal jeg gøre. Jeg ligger allerede som en grøntsag

Hej!
Jeg er nu på hospitalet. Livmoderhalsen er blød og kort - 15 mm, åbningen er indefra, babyens hoved og fosterblære er meget lave. I en periode på 30 uger og 5 dage fik vi en pessar, der blev givet 3 injektioner af dexamethason, magnesia blev dryppet hver dag, morgen 200 vaginalt 2 gange om dagen og nifedipin 20 hver 6. time. Efter 2 uger blev alt tilbage som før, og nifedipin blev reduceret til 3 gange om dagen. Drægtigheden er nu 33 uger og 3 dage. Efter klager over en mave, der var stenet hver time og klager over at trække smerter i underlivet og, som om "indefra", hvor der er en pessar, der gives i anus, ordinerede de no-shpa injektioner 2 gange om dagen. Jeg er meget bekymret, hvis dette er farligt for os, for udover det faktum, at no-shpa lindrer muskelspasmer, blødgør det også nakken, som allerede er blød?
Jeg vil meget vente på dit svar tak på forhånd.

Hej! Situationen er usikker, for tidlig fødsel kan være ved at ske. But-shpa vil i det mindste pause processen lidt, og nakken er allerede blød. Der er ikke noget som “blødere end blødt”. Hvis nakken er blød, så er den blød, og der er intet du kan gøre ved det. Men-shpa vil ikke gøre det værre. Du skal bare vente og håbe, at babyen sidder i din mave i endnu en uge eller to for at blive stærkere, som den skal.

Hej! Jeg er gravid i 10 uger. I dag hele dagen er der en følelse af iltmangel, som om alt er komprimeret, en slags ubehagelig sundhedstilstand eller hjertet banker hurtigt. Maven gør ikke ondt. Fortæl mig hvad der kan gøres? tak.

Hej. Dit spørgsmål er ikke emnet for artiklen. Webstedet har en graviditetskalender med artikler for hver uge..

Under graviditeten øges blodvolumenet, og belastningen på hjertet øges, så fysiologisk takykardi (hjertebanken) observeres ofte hos gravide kvinder. Dette er normalt og bør ikke rettes. Bare prøv at falde til ro og ikke bekymre dig om det. Det er også nyttigt at regelmæssigt lave øvelser for gravide kvinder (du finder mange øvelser for gravide på Internettet). Sådan træner hjertet og vænner sig til den nye belastning. Forvent ikke resultatet med det samme, men efter et par måneders systematiske øvelser vil hjertet helt sikkert tilpasse sig.

Hej !! Jeg har en graviditet på 8 måneder, og på ultralydet fortalte de mig, at efter at have forbedret min tone, og jeg drikker noshpa, 1 tablet 2 gange om dagen, kan du drikke noshpa indtil udgangen af ​​graviditeten?

Hej, jeg har hypertonicitet i livmoderen ved 16 ugers graviditet. Jeg fik ordineret noshpu og magnelis b6, det hjælper?

Hej 35 ugers graviditet. Undertiden bliver maven stenet. Lægen reagerede ikke på klagen, og jeg besluttede selv at drikke no-shpa, når min mave er meget sten. Er det muligt at gøre dette?

Hej! I 22 uger generer iskiasnerven mig. Hvad skal jeg gøre i dette tilfælde? tak.

Hej. Jeg er gravid i 18 uger. For et par dage siden optrådte der gravende smerter i underlivet, udledning af en mørk beige farve (ikke konstant) og meget ubehagelige fornemmelser i det vaginale område (som under menstruation, som om alle orgoner klatrer derfra) Jeg gik til lægen og ordinerede Dyufaston og Nosh-poo 1 tablet 3 gange om dagen. Er disse stoffer skadelige? Og hvorfor kan der være sådan smerte?

Hej! Jeg er nu 14 uger gravid. For 2 dage siden optrådte brunbrun udflåd. Årsagen blev kaldt løsrivelse og hypertonicitet efter ultralyd, men jeg følte det ikke hverken med smerter eller med en hård mave (der blev ikke givet nøjagtige data). Jeg er på hospitalet. Behandling blev ordineret: dyufaston 2 gange om dagen, tranexam 3 gange, 2 faner og noshpu 2 gange om dagen injektion. Papaverine blev også anbefalet. Jeg er bange, vil slid provokere livmoderhalsens åbning? På forhånd tak for dit svar!

I en periode på 9 uger, på en gynækologs aftale, tog lægen et udstrygning. Da jeg kørte spejlet, gjorde det lidt ondt. Efter at have taget det om aftenen bemærkede jeg en lysebrun plet på mit undertøj. I de næste 2 dage optrådte der også en lysebrun plet på linned. Under graviditeten er der undertiden smertefulde fornemmelser, der går, når du ændrer kropspositionen, eller hvis du ligger på din side. Dette er seriøst? næste aftale om 3 uger (læge på ferie). I løbet af denne periode blev blod, urin, ultralydstest ordineret.

God eftermiddag. Jeg er 10-11 uger gravid. Blødning startede i går aftes. Ambulansen blev kørt til hospitalet. Ved ultralyd, hypertonicitet langs bagvæggen. På stolen, livmoderhalsen foran. Den ydre svælget passerer fingerens kuppel. Dyufaston blev ordineret. Trenax. Og Noshpa. Og de lod mig gå hjem. Bed denne korrekte opgave?

Hej, vær venlig at hjælpe mig med at finde ud af det, i en periode på 20 uger er min venstre side stærkt stikkende, og jeg led af diarré under ribben og nedenunder om natten; der var dyscania; Kun til optagelse den 2. oktober

No-shpa i første trimester og bivirkninger

HTML-kode:
BB-kode til fora:

Hvordan vil det se ud?

Piger, hvem ved, fortæl mig, perioden er 8 uger, der var en lille udflåd, jeg gik til lægen, sagde livmoderen er ordineret papaverin suppositorier og no-shpu 3 gange om dagen. For nylig begyndte tarmene, oppustethed, gasdannelse og andre lækkerier at plage mig, så jeg tænkte, kunne no-shpa forårsage en sådan effekt? Undertiden svulmer maven sådan op i 6 måneder. Læs fuldstændigt
+12 Registrer dig og få en mulighed for at bedømme materiale, kommunikere i kommentarer og meget mere! ') "> Registrer og få mulighed for at bedømme materialer, kommunikere i kommentarer og meget mere!')"> Anyutochka02.08.2013209189 kommentarer
Alle opskrifter
Opskrifter fra Povarenok.ruAlle opskrifter
Hemmelige hvide
Selv før annonceringen af ​​konkurrencen "Basics of Culinary".
Flere detaljer "
Nytårs salat.
For tre år siden fejrede vi nytår i Skt. Petersborg i et hyggeligt.
Flere detaljer "
Den rigtige dej til dumplings.
Mærkeligt nok, men at finde en god opskrift på dumplings.
Flere detaljer "
Tortillaer med ost "Lettere.
Ikke kun med ost, hytteost, æbler, hakket kød.
Flere detaljer "

Kommentarer

Papaverin hydrochlorid instruktion

specielle instruktioner
Under graviditet og amning er sikkerheden og effekten af ​​papaverinhydrochlorid ikke blevet fastslået.

Jeg skrev om det, læs dine instruktioner. Eller her er den første instruktion, der stødte på http://www.piluli.ru/product/Papaverina_gidrokhlorid

I løbet af min graviditet havde jeg livmodertone. Jeg drak noshpu, jeg observerede ingen bivirkninger. Hvis du er bekymret for oppustethed, kan du drikke espumisan (det kan gives til babyer fra fødslen). Men jeg turde ikke sætte stearinlys med papaverin (selvom lægen ordinerede det), der er en graviditet i kontraindikationer.

besluttede ikke at drikke det endnu,

det er ikke rentabelt for os at registrere os i et betalt center, for det første er det dyrt, og for det andet giver de ikke udveksling, så jeg besluttede at tilmelde mig en konsultation, og jeg går til min læge

det er ikke rentabelt for os at registrere os i et betalt center, for det første er det dyrt, og for det andet giver de ikke udveksling, så jeg besluttede at tilmelde mig en konsultation, og jeg går til min læge

men jeg har lyst til at være den sidste

i stedet for men papaverine er bedre. Men et spa i andet trimester kan påvirke livmoderhalsåbningen

Papaverin-suppositorier? Tabletter, papaverin er ikke krampeløsende, men reducerer blodtrykket

det er alt sammen det samme, jeg læste et andet sted, at oppustethed og gasdannelse er farligt. Og hvad der også var interessant for mig var tonen måske fra dette?

besluttede at spise lidt og ofte

Det ser ud til, at lyset bliver bedre, i dag besluttede jeg at spise lidt og ofte, det virker bedre, men der er stadig oppustethed, jeg spiser slet ikke bælgfrugter med kål)

du skulle have set, hvordan jeg drak det med overtalelse

forståeligt nok, men jeg fik at vide at drikke "femibion ​​natalker", der er et kompleks af vitaminer. I dag var jeg hos lægen, sagde, at der stadig er en svag tone på livmodervæggen, sandsynligvis på grund af tarmene, Magne B6 sagde, at den ikke skulle tages, den er taget med hypertonicitet, jeg efterlod kun papaverine suppositorier, og fra tarmproblemer siges at drikke mukofalk, i dag Jeg prøver, måske bliver sandheden bedre

Antispasmodic agent No-shpa - gennemgang

No-shpa under graviditet, erfaring med brug.

Sandsynligvis har alle kendt stoffet No-shpa i lang tid. Min erfaring med at bruge dette lægemiddel før graviditet, som et antispasmodikum, endte i en komplet No-shpa-fiasko. For smerter under kritiske dage hjalp hun ikke, fra ordet overhovedet. Det kan også være en bestanddel af en lytisk blanding for hurtigst muligt at sænke et barns temperatur. Generelt kunne dette stof i mit medicinskab kun vises ved et uheld.

Og nu, da jeg blev gravid, forsøgte jeg heller ikke at bruge No-shpa på trods af lægenes anbefalinger. I løbet af min graviditet blev jeg forfulgt af en uendelig tone, som senere blev til Brexwick-Higgs sammentrækninger og søvnløse nætter. Oplysninger på Internettet om no-shpa med tonus glædede mig ikke meget, det kan føre til for tidlig fødsel, fordi det bidrager til blødgøring af livmoderhalsen. Generelt tog jeg papaverin, derefter metacin og led. Og på 36 uger, en anden søvnløs nat, der sad med en sten mave, tog jeg no-shpa og tænkte, at det alligevel ikke bliver værre. Og, OH MIRACLE! Efter 20 minutter forsvandt maven, men jeg besluttede, at det sandsynligvis var tilfældigt. Endnu en uge gik, og smerterne gentog sig, jeg tog no-shpa lidt mere selvsikkert. 20 minutter og smerten var væk! Det viste sig, at det er for gravide kvinder, at dette middel er en frelse. Selvfølgelig skal du ikke blive båret af det, men i en nødsituation er det for mig simpelthen blevet uerstatteligt. Jeg ville være glad, hvis denne anmeldelse hjælper piger, der befinder sig i en lignende situation. Jeg skriver denne anmeldelse, fordi jeg selv ikke har fundet noget lignende. Og stol på lægerne)

Er det muligt at drikke No-shpa under graviditeten?

Listen over lægemidler, der kan tages af en gravid kvinde, er ekstremt knap. I løbet af det normale svangerskabsperiode har hun ikke brug for yderligere medicin, men der er tidspunkter, hvor en kvinde begynder at opleve alvorligt ubehag. Det er her, spørgsmålet opstår: er det nødvendigt at fortsætte med at udholde det, eller er der et middel, der kan hjælpe, og vigtigst af alt - sikkert for barnet?

Generelle egenskaber ved lægemidlet

Lægemidlet No-shpa tilhører midlerne til antispasmodisk handling, hvis aktive komponent er drotaverin. Det virker på muskelfibre placeret i de hule vægge i indre organer (livmoder, mave, urinleder, tarme osv.), Slapper af og lindrer ubehagelige spasmer. Derudover har lægemidlet en positiv effekt på det kardiovaskulære systems arbejde: det slapper af små perifere kar, udvider dem og øger blodgennemstrømningen, hvilket forårsager et fald i blodtrykket. Patienter, der er tilbøjelige til hypotension, skal huske dette (men denne effekt er forårsaget af at tage store doser, så du skal ikke bekymre dig for tidligt). Lægemidlet behandles fuldstændigt i leveren og udskilles fra kroppen inden for en dag. Overkommelig, kræver ikke særlige opbevaringsbetingelser og kan købes på ethvert apotek.

Fås i tabletform og injektionsform. Pakningsomkostninger (24 tabletter) - 126 rubler.

OPMÆRKSOMHED! No-shpa er kontraindiceret hos kvinder med nyre- eller leverinsufficiens, hjertepatologier, øget intraokulært tryk, kronisk lavt blodtryk, individuel intolerance over for lægemidlets komponenter. Du bør heller ikke fortsætte med at tage stoffet, hvis der observeres bivirkninger: kvalme, opkastning, søvnforstyrrelser, migræne, forstoppelse eller diarré. En indirekte kontraindikation er tilstedeværelsen af ​​bronkial astma. Hvis en kvinde har hypotension, skal hun lyve under injektionen (der er stor risiko for sammenbrud).

Indikationer for brug og dosering af No-shpy:

- tidlig graviditet

I de første uger af graviditeten opstår en stærk hormonel ændring i en kvindes krop. Ændringer sker ikke kun på det fysiske, men også på det følelsesmæssige niveau: den forventende mor bliver klynket, lunefuld, udtrykker sine følelser meget oftere. Desværre har dette en negativ indvirkning på livmodertonen. Med mindre ubehag i underlivet er det bedre at udholde. Bliv ikke båret med medikamentet, ellers vises bivirkninger. Men hvis lægen stærkt anbefaler at tage det - følg. Lægemidlet hjælper med at forhindre abort ved at lindre spasmer og øge blodcirkulationen i livmoderen.

- i sen graviditet

I andet og tredje trimester kan stoffet tages uden frygt, uden misbrug og uden at øge forløbet efter eget valg.

- inden fødslen

I løbet af denne periode er det bedre at afvise stoffet, da muskelafslapning under fødsel øger risikoen for blødning. Hvis det er spasmerne, der interfererer med udvidelsen af ​​livmoderhalsen, beslutter lægen doseringen af ​​lægemidlet (og det vil sandsynligvis blive administreret intravenøst).

Virkningen af ​​lægemidlet på fosterudvikling og graviditet

No-shpa har ikke en negativ effekt på barnets og moderens krop, og i de fleste tilfælde opstår negative konsekvenser på grund af uautoriseret administration af lægemidlet i upassende doser. Mest af alt er det velegnet til hypertonicitet. Hvis det er nødvendigt at vælge et lægemiddel til behandling af lidelser i urinvejene og mave-tarmkanalen, er det værd at vælge et andet lægemiddel, da en unødvendig virkning på glatte muskler vil være overflødig. Dette gælder især for sen graviditet - minimal, men risikoen for for tidlig fødsel er til stede.

No-shpa i den tidlige graviditet

No-shpa i de tidlige stadier af graviditeten: hvorfor tage, i hvilken dosis

Er det muligt at tage no-shpa under tidlig graviditet, eller bør det ikke gøres??

Dette lægemiddel tilhører gruppen af ​​antispasmodika. Dens opgave er at lindre muskelspasmer. I gynækologi ordineres det normalt til smertefuld menstruation. Og for forventede mødre no-shpa i de tidlige stadier af graviditeten, da de også har smertefulde spasmer, den såkaldte hypertonicitet i livmoderen. Som til gengæld huslæger betragter et af tegnene på truslen om spontan abort.

Det skal bemærkes, hvorfor intet shpa tages i de tidlige stadier af graviditeten - dette er ikke en behandling, men symptomatisk behandling. For eksempel, hvis graviditeten allerede er stoppet, er embryoet stoppet med at udvikle sig, så kan ingen krampeløsende genoplive det. Ligeledes, hvis årsagen til en ubehagelig situation er mangel på progesteron. Så fjerner no-shpa ikke risikoen for abort i de tidlige stadier, men forbedrer blot sundhedstilstanden. Men som en behandling for hyppig, regelmæssig smerte og blødning (korion eller placenta-afbrydelse) anvendes et progesteronlægemiddel. På hospitaler gives undertiden intramuskulære injektioner af dette hormon. Og derhjemme tages de i form af tabletter eller vaginale suppositorier. Desuden foretrækkes den anden mulighed, da den er bedre undersøgt, dens effektivitet er højere, og den systemiske effekt på kroppen er mindre.

Hvad er doseringen af ​​no-shpa tidligt i graviditeten, kan du finde ud af fra din læge eller fra instruktionerne. Der er imidlertid nuancerne i brugen ikke præciseret i løbet af den periode, hvor barnet fødes, alligevel er der information om de maksimalt tilladte og sikre daglige doser for en voksen. Så det er 120-240 mg dagligt. Det skal bemærkes, at en tablet af lægemidlet indeholder 40 mg af den aktive ingrediens. Dette betyder, at du kan tage denne antispasmodiske 1-2 tabletter 3 gange om dagen. Hvis der pludselig opstår smerte, skal du tage 2 tabletter på én gang. Men der er et lægemiddel med præfikset "Forte", det indeholder en dobbelt dosis af den aktive ingrediens, hvilket betyder, at kun 1 tablet skal tages. Og maksimalt 3 gange om dagen. Al denne information er tilgængelig i instruktionerne, vær ikke doven med at læse den.

Prisen på 100 No-shpa tabletter er i gennemsnit 230 rubler. Det er ikke meget. Men du kan spare penge, hvis du køber vores russiske generiske i stedet for det originale ungarske stof. For eksempel "Drotaverin". Prisen for 20 tabletter med en dosis på 40 mg er kun 15 rubler. Og handlingen er helt identisk. Forresten, på russiske hospitaler, i langt de fleste tilfælde får forventede mødre nøjagtige indenlandske analoger til det ungarske stof. En ulempe - injektioner med det er mere smertefulde end med en udenlandsk originalmedicin.

No-shpa-injektioner under sen graviditet på hospitaler udføres til forskellige formål. Dette kan drukne de såkaldte træningskontraktioner, som ikke fører til arbejdskraft, men er meget udmattende for den forventede mor..

Og under fødslen injiceres dette lægemiddel med en krampe i livmoderhalsen, når det åbner meget langsomt. Dette er første øjeblik. Og det andet punkt - en antispasmodik kan i det mindste lette en kvindes smerte.

"No-shpa" er ikke et middel til at stimulere arbejdskraft. Ikke desto mindre risikerer mange kvinder, der ved om dets evne til at slappe af livmoderhalsen, ikke i de sidste uger af at føde et barn.

Forresten bruges no-shpa til hovedpine under den tidlige graviditet, når det er uønsket at tage smertestillende midler. Men dette lægemiddel er kun effektivt, hvis smerten er forårsaget af stress, dette er ikke en migræne og ikke et patologisk niveau af blodtryk.

Du bør ikke tage stoffet uden lægeligt tilsyn, især i lang tid og i høje doser. Alligevel er dette et lægemiddel, der har bivirkninger: uregelmæssig afføring, kvalme, svimmelhed, søvnforstyrrelser, takykardi, sænkning af blodtrykket under normale, mindre ofte allergiske reaktioner.

Er det muligt for No-Shpu at være gravid i de tidlige og sene stadier

Artiklen diskuterer No-Shpu under graviditet. Vi vil fortælle dig, om det er muligt at drikke det i de tidlige og sene faser, om afhjælpningen mod hovedpine og tandpine hjælper, om det er effektivt til livmodertone. Du vil lære om den anbefalede dosis af lægemidlet og hvordan man tager det i 1., 2., 3. trimester, anmeldelser af gravide kvinder.

Hvad er No-Shpa

No-Shpa - runde, bikonvekse tabletter med gul-orange eller gulgrøn farve, på hvilken den ene side er indgraveret "spa". Den aktive ingrediens i lægemidlet er drotaverin - et kraftigt myotropisk antispasmodikum.

Lægemidlet har en direkte virkning på glatte muskelfibre placeret i kønsorganernes vægge såvel som maven, tarmene, livmoderen, urinlederen og andre. Brug af lægemidlet hjælper med at slappe af disse organers muskelmembran, eliminere spasmer og derved reducere intensiteten af ​​smertefulde fornemmelser, eller de forsvinder helt.

No-Shpa produceres i form af tabletter og injektionsvæske, opløsning

Den største fordel ved No-shpa i sammenligning med andre centraltvirkende muskelafslappende midler, der lindrer glat muskelspasmer, er at det ikke påvirker det perifere og centrale nervesystem. Som et resultat er der ingen alvorlige bivirkninger såsom respirationsdepression på grund af diafragmatisk lammelse. Takket være dette anbefales No-shpu ofte til brug i sygdomme i mave-tarmkanalen, urologisk og gynækologisk karakter under graviditet.

Vigtigt: På grund af den systemiske effekt på glatte muskler påvirker lægemidlet aktiviteten i det kardiovaskulære system. På grund af lempelsen af ​​små perifere kar hjælper medicinen med at sænke blodtrykket, så det kan tages med højt blodtryk. På samme tid er denne virkning af lægemidlet ikke særlig udtalt, og trykket kan kun falde efter at have taget store doser..

Sammensætning

Den aktive ingrediens i lægemidlet er drotaverinhydrochlorid. En tablet indeholder 40 mg af denne komponent. Yderligere komponenter:

  • magnesiumstearat - 3 mg;
  • talkum - 4 mg;
  • povidon - 6 mg;
  • majsstivelse - 35 mg;
  • lactosemonohydrat - 52 mg.

Forte tabletter har den samme sammensætning. Men med en forskel - koncentrationen af ​​det aktive stof er 80 mg.

No-Shpa i ampuller indeholder:

  • 20 mg / ml drotaverinhydrochlorid;
  • 96% ethanol;
  • natriummetabisulfit;
  • destilleret vand.

Frigør formular

Lægemidlet er tilgængeligt i form af tabletter og opløsning til injektion.

  • blærer på 6 eller 24 stykker, en blister pr. pakke;
  • en flaske lavet af polypropylen, udstyret med en stykke dispenser, i en pakke med 60 tabletter, i en flaske i 1 pakke.

Tabletter No-Shpa Forte nr. 20 produceres i 10 stykker i blisterpakninger, i en pakning 2 blisterpakninger.

Injektioner No-Shpa nr. 25 (5 × 5) - en ampul indeholder 2 ml aktivt stof, der er 5 ampuller i en palle, 5 paller i en papæske.

Disse lægemidler fremstilles af flere farmaceutiske virksomheder under forskellige mærker:

  • No-Shpa - producent ungarske firma Chinoin Pharmaceutical and Chemical Works Co..
  • Spazmonet er en producent af KRKA-Rus, som er den russiske filial af det slovenske firma KRKA.
  • Spazmol er en indenlandsk producent Pharmstandard-UfaVITA.
  • Drotaverin - indenlandsk farmaceutisk virksomhed ALSI Pharma.

Hvor kan jeg købe

Du kan købe stoffet på apoteket. Gennemsnitlige priser:

  • tabletter 6 stk, 40 mg - fra 60 rubler;
  • tabletter 24 stk, 40 mg - fra 115 rubler;
  • ampuller 2 ml, 5 stk - fra 95 rubler;
  • ampuller 2 ml, 25 stk - fra 430 rubler.

Hvorfor ordineres de

No-Shpa anbefales i nærvær af patologier, der ledsages af glat muskelspasmer. Ofte ordineres det til smerter i maven, da konventionelle smertestillende midler i dette tilfælde er uønskede at bruge.

Indikationer til brug:

  • galde dyskinesi;
  • kronisk cholecystitis;
  • tarmkramper;
  • urolithiasis;
  • nyre- og leverkolik;
  • livmoderens hypertonicitet
  • truslen om for tidlig fødsel
  • kolelithiasis.

I obstetrisk og gynækologisk praksis ordineres No-Shpu til hypertonicitet i livmoderen, risikoen for at føde før planen. I nogle tilfælde hjælper en enkelt dosis af lægemidlet ved de første symptomer på for tidlig fødsel eller spontan abort, som manifesterer sig i form af trækkende smerter i underlivet eller en følelse af fylde i dette område, med at eliminere uterin hypertonicitet og redde barnet.

En anden indikation for brugen af ​​No-Shpa er en krampe i de glatte muskler i livmoderen og livmoderhalsen under fødslen. Denne tilstand er farlig, fordi barnet ser ud til at blive klemt i en skruestik - myometriumets alt for spændte muskler forsøger at udvise det fra livmoderhulen, men den sammentrækede livmoderhals giver ikke babyen mulighed for at bevæge sig langs fødselskanalen. Som regel er brugen af ​​en drotaverin dråber nok til at genoprette normal arbejdskraft..

Da løsningen har en antispasmodisk og smertestillende virkning, kan den bruges til tandpine og hovedpine. Men kun hvis lægen tillod det.

Inden du tager No-Shpy, skal du læse brugsanvisningen

Fordel og skade

På trods af at stoffet er sikkert for moderen og fosteret, kan det kun tages som anvist af din læge. De fleste af bivirkningerne og andre komplikationer efter indtagelse af No-Shpa opstår på grund af det faktum, at den gravide kvinde selv ordinerede dette lægemiddel og dosering til sig selv.

Hvis lægemidlet ikke anvendes til at eliminere hypertonicitet i livmoderen eller truslen om graviditetsafbrydelse, men til behandling af sygdomme i mave-tarmkanalen og urinvejene, skal du i dette tilfælde være yderst forsigtig med medicinen. Dette skyldes det faktum, at No-Shpa fremkalder systemisk afslapning af glatte muskler, inklusive livmoderens muskler.

Hvis der ikke er hypertonicitet, anbefales det at vælge et andet lægemiddel til behandling af gastroenterologiske og urologiske lidelser. Dette gælder især i tredje trimester, når du tager medicin kan provokere tidligt arbejde..

Ansøgning

Brug af lægemidlet i graviditetsperioden har en række funktioner. Husk, du kan kun drikke No-Shpu efter en læges aftale, uafhængig indtagelse er forbudt.

I de tidlige stadier

I første trimester lægges alle det ufødte barns systemer og organer. Af denne grund anbefales det på dette tidspunkt at minimere indtagelsen af ​​medicin og være mere forsigtig med dit helbred..

På dette stadium ordineres No-Shpu til spasmer i glatte livmoder muskler, da denne tilstand ofte fører til abort. Medikamentet hjælper med at slappe af de glatte muskelceller, der er placeret i myometrium, og genoprette sin tone. Sådanne forhold er nødvendige for den fulde udvikling af fosteret. Af denne grund anvendes No-Shpu aktivt i 1. trimester og fra 13 til 15 uger.

På et senere tidspunkt

I 2. og 3. trimester bør No-Shpu anvendes med forsigtighed. På dette tidspunkt er lægens hovedopgave at bevare graviditeten og bringe den til fysiologiske termer. Af denne grund bruges medicin, der kan provokere fødsel, slet ikke eller i meget sjældne tilfælde..

Er No-Shpa farligt i de senere stadier? Det hjælper med at slappe af de glatte livmodermuskler og har også en direkte effekt på livmoderhalsens muskelelementer. Som et resultat kan hendes spontane videregivelse forekomme, hvilket vil føre til for tidlig fødsel. På grund af dette ordineres et antispasmodisk middel sjældent i 2. og 3. trimester. Som regel bruges det ved 39 ugers drægtighed..

Før fødslen

Drotaverin bruges aktivt til at lette fødsel samt eliminere hypertonicitet i livmoderen. Før fødslen ordineres nogle kvinder i fødslen en standarddosis af No-Shpa under graviditet for at normalisere livmodertonen og sikre åbningen af ​​livmoderhalsen. Hvis livmoderens hypertonicitet opstår direkte under fødslen, vil en drotaverin dråber eller en intravenøs injektion hjælpe med at klare det.

I tredje trimester er en af ​​de farlige bivirkninger ved brug af No-Shpa livmoderhypotension, der er kendetegnet ved en forsinkelse i adskillelsen af ​​moderkagen eller dannelsen af ​​hypotonisk blødning. På samme tid er de fleste moderne lægemidler i stand til at reducere risikoen for disse komplikationer..

Dosering

Hvilken dosis No-Shpa er tilladt for gravide kvinder? Standarddoseringen er 1 tablet (40 mg), mens mere end 80 mg af lægemidlet, dvs. to tabletter, ikke kan tages ad gangen. Dette beløb er nok til at eliminere utilpashed..

Den gennemsnitlige daglige dosis af lægemidlet er 120-240 mg, som skal opdeles i 2-3 doser. Brugsanvisningen indikerer, at den daglige dosis No-Shpa i graviditetsperioden ikke bør overstige 240 mg (6 tabletter).

Ved selvadministration kan behandlingsforløbet ikke vare længere end 2 dage, ellers øges sandsynligheden for bivirkninger.

Under graviditet kan der også ordineres No-Shpa-injektioner. Men kun en specialist bør tage injektioner..

Inden du bruger No-Shpy, skal du konsultere en læge

Kontraindikationer og bivirkninger

Da stoffet påvirker de glatte muskler i de indre organer, kan det i nogle tilfælde skade kroppen. Det er nødvendigt at afstå fra at bruge det i sådanne tilfælde:

  • Individuel intolerance.
  • Overfølsomhed over for de stoffer, der udgør sammensætningen. Hvis der efter at have taget medicinen er rødme og kløe i huden, en generel forringelse af velvære, hævelse af læber og mund, er det forbudt at bruge det i fremtiden..
  • Alvorlig hjertesvigt, arytmi - høje doser af lægemidlet har en negativ effekt på hjertet. Af denne grund er folk med hjerte-kar-sygdomme nødt til at tage stoffet med forsigtighed og kun som foreskrevet af en specialist.
  • Glaukom - drotaverin har tendens til at øge det intraokulære tryk, som et resultat af hvilket sandsynligheden for et akut angreb af glaukom, midlertidigt synstab hos disponible personer øges.

Hvis den vordende mor lider af en laktasemangel såvel som andre enzymatiske funktionsfejl i mave-tarmkanalen, skal du i dette tilfælde nægte at tage No-Shpa i form af tabletter på grund af tilstedeværelsen af ​​galactose, lactose i den.

Ifølge statistikker har omkring en ud af tusind personer bivirkninger på baggrund af brugen af ​​No-Shpa: Disse manifesteres i følgende:

  • takykardi;
  • sænkning af blodtrykket
  • migræne
  • problemer med passage af afføring
  • svimmelhed
  • kvalme, i sjældne tilfælde opkastning.

Normalt opstår sådanne tegn på grund af overdreven brug af lægemidlet for at opnå en mere vedvarende smertestillende og antispasmodisk virkning. I de fleste tilfælde er sådanne foranstaltninger ikke nødvendige, da den anbefalede dosis af lægemidlet er tilstrækkelig til at eliminere utilpashed.

Overdosis

Tilfælde af overdosering med drotaverin er ret sjældne. Oftest opstår de på grund af brugen af ​​produktet uden at kende brugsanvisningen eller for at fremskynde effekten af ​​smertelindring.

  • generel forringelse af sundheden
  • kvalme og opkast;
  • afføringsproblemer
  • tarmobstruktion
  • bevidsthedstab og alvorligt ubehag bag brystbenet, der opstår på grund af alvorlige hjerteledningsforstyrrelser, herunder udvikling af atrioventrikulær blok;
  • åndedrætsdepression helt op på grund af den toksiske virkning på hjernens åndedrætscenter.

Hvis ovenstående symptomer observeres, skal du drikke 2-3 glas vand og derefter straks fremkalde kunstig opkastning og ringe til en ambulance. Behandling af patienter med en overdosis af No-Shpa, især forventede mødre, finder kun sted under stationære forhold.

Analoger

Lægemidlet No-Shpa har mange analoger, der har en antispasmodisk og smertestillende virkning. På trods af at disse lægemidler har en lignende virkning, skal du konsultere en gynækolog, inden du bruger dem, da hvert middel har en anden virkning på den gravide og fostrets krop..

Liste over lignende myotropiske antispasmodika, svarende til No-Shpe, tilladt under graviditet:

  • Papaverin - er forbudt for nyre- og binyresvigt (for flere detaljer, se artiklen Suppositorier med papaverin under graviditet). Bruges hovedsageligt i kirurgisk praksis.
  • Sparex, Niaspam, Duspatalin - anvendes til behandling af tarmsygdomme, har praktisk talt ingen skade.

Anmeldelser

Varvara, 36 år, børnelæge

Jeg tog No-Shpu i første trimester, da jeg var meget bekymret for rygsmerter. Selvfølgelig kunne man undvære hende, men ubehaget dukkede op om natten, jeg ville ikke gå på hospitalet.

Marika, 22 år, konsulent

Så No-Shpu i 2. trimester for svær hovedpine og oppustethed. En pille var nok til at klare sygdommen. Sandt nok måtte jeg i fremtiden ændre min livsstil og give op sodavand for at undgå en gentagelse af denne situation..

Elizaveta, 25, bartender

I begyndelsen af ​​graviditeten tog hun No-Shpu med truslen om abort. Først var der blodig udledning, derefter begyndte maven at gøre ondt. Jeg gik til lægen, jeg blev straks sendt til hospitalet for konservering.

No-Shpa er nyttigt under graviditet, men på samme tid kan det kun drikkes efter lægens recept, og når den korrekte diagnose er stillet. Husk, ethvert ubehag under graviditeten kan føre til abort. Derfor, hvis du føler dig værre, skal du straks søge lægehjælp og ikke selvmedicinere.